Stikkelsbær-relish

Ingredienser:
500 g stikkelsbær, 250 g tomater, 1 rød og 1 grøn peberfrugt, 125 gløg, 1/2 fed hvidløg, 2 dl eddike, 1 dl lys sirup, 200 g sukker, 2 tsk.salt, 1 brev Melatin syltekrydderier, 1 stk. hel ingefær, 1 tsk. Atamonpulver eller 2 tsk. flydende Atamon.

Fremgangsmåde:
Den rensede frugt og de skoldede, pillede løg hakkes fint eller males gennem kødmaskinen. Alt blandes, overhældes med eddike, sukker, sirup og salt. Krydderier og ingefær lægges ved. Massen bringes langsomt i kog og koges ca. 10 min. Krydderierne fjernes. Atamon røres i. Relishen hældes i varme, atamonskyllede glas, der lukkes.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *