MENU




1. indslag:
Østers by Kenneth. Mormordressing med dild og æble.
Opskrift: https://www.valdemarsro.dk/mormordressing/

2. indslag:
Kold jomfruhummerbisque i toppet med kiks, dild og creme fraiche.
Opskrift: https://obp.dk/mad/2022/12/20/jomfruhummerbisque-den-til-1-juledag/

3. indslag:
Mors lakseroulade.
Opskrift: https://obp.dk/mad/2023/01/10/mors-lakseroulade


4. indslag:
Vandbakkelser med fyld
- Oste/trøffelcreme med purløg
- Hønserilette med estragonmayonaise og syltede rødløg
Opskrift: https://www.youtube.com/watch?v=neVKomf_l5s&ab_channel=AnnemetteVoss
https://www.dr.dk/mad/opskrift/vandbakkelser-med-honserilette-syltede-rodlog-og-sprodt-kyll

5. indslag:
Selleri/kartoffelrøsti med
- Parmaskinke, estrogon-mayo toppet med et blad basilikum
- Vegetar med tomat, avokado og rødløg
Opskrift: https://obp.dk/mad/2022/11/30/kartoffel-selleri-roest/

6. indslag:
Tyndtskåret andebryst tilberedt på Sous vide med sprød asiatisk salat.
Opskrift: https://obp.dk/mad/2022/11/29/andebryst-sous-vide/ og https://www.valdemarsro.dk/asiatisk-salat/

8. indslag:
Mors andelevermousse på rugbrød med ribsgelé og surt.

Opskrift: https://obp.dk/mad/2023/01/12/andelevermousse/


9. indslag:
Romainesalat med grønne asparges og dijondressing med brødcroutoner samt revet ost.

10. indslag:
Gateau Marcel med skorbærgelé
Opskrift: https://www.valdemarsro.dk/gateau-marcel/

11. indslag:
Lemon-cheesecake
Opskrift: https://frederikkewaerens.dk/citron-cheesecake/

12. indslag:
Summerbird fyldte chokolader

13. indslag:
Stort spækbræt med
- Trøffelpølse fra torvehalleren
- 3 x ost

14. indslag
Frugtanretning med udskåret frugt

Brød
3 surdejsbrød fra bager med skummet smør
3 stenalderbrød det ene uden mandler. Med brunet smør.