Æggemuffins med tomater

Ingredienser:
1 løg, finthakket
1 tsk olivenolie
7 æg
0,50 dl vand
1 tsk flagesalt
sort peber, friskkværnet
1 håndfuld frisk basilikum, finthakket
24 cherrytomater
1 tsk smør, til at smøre formene med

Til servering
0,50 håndfuld frisk basilikum

Fremgangsmåde:
Sauter de finthakkede løg på en pande i en smule olie, til de er klare og bløde.

Pisk æggene sammen med vand, salt og peber og rør groftrevet squash, finthakket basilikum og de sauterede løg i blandingen og kom derefter det hele i smurte muffinsforme.

Læg to cherrytomater på toppen af hver æggemuffin.

Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 12 minutter. Lad dem køle af på en rist.

Drys hver æggemuffins med finthakket basilikum inden servering.

Kan serveres lune eller kolde (er også gode i madpakken)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *