Sarah Bernhardt is

Ingredienser:

Is:
Lav en portion is-grundmasse. Se https://obp.dk/mad/2022/11/30/is-grundmasse/

I den varme iscreme smeltes en god mørk chokolade. Vi brugte Valrhona cirka 50-60 procent. Dette så chokoladesmagen bliver fyldig og kraftig i stil med Sarah Bernhardt kagen.

Mens isen kører på ismaskinen kan makronerne laves.

Makroner:
For at makronerne ikke forsvinder i ismassen og danner samme konsistens, så karamelliseres markronerne.

Lav en gylden karamel af sukker på panden.
Knus markronerne groft og kom dem forsigtigt i den gyldne karamel.
Rør hurtigt rundt, da karamellem hurtigt sætter sig grundet temperaturen på makronerne.
Lad massen afkøle og hak det i den ønskede størrelse, alt efter hvor meget bid der skal være i isen.

Når isen er kørt til soft ice konsistens på ismaskinen, tilsættes makronerne og evt. hakket mørk chokolade. Top evt. isen med hakket chokolade og makroner. Sæt isen på frys.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *