Vandbakkelser. Profiteroles

INGREDIENSER: Ca. 12 stk. til størrelse af fastelavnsbolle.
150 g smør
3 dl vand
1/2 tsk. fint salt
2 tsk. sukker
150 g hvedemel
4 æg, str. M – sammenpisket

FREMGANGSMÅDE: Kog smør, salt, sukker og vand op til det spilkoger.

Tilsæt alt melet på én gang og pisk rundt i gryden, kraftigt, i et par minutter over varmen.

Sluk for blusset og lad dejen køle af til den er godt håndvarm. Rør ét æg i ad gangen, – rør rigtigt godt efter hvert æg.

Fordel dejen i runde klatter på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bages ved 200 grader varmluft, midt i ovnen, i ca. 25-30 min. ÅBEN IKKE OVNEN FØR DE ER FÆRDIGE, ELLERS FALDER DE SAMMEN. !!! Lad dem køle af på en rist.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *